Informatieochtend en tentoonstelling in dorpshuis Odijk

Op woensdag 2 december van 10.00 tot 12.00 uur geeft Marion Woltjer, coördinator van Proxima Terminale Zorg voorlichting over terminale zorg in de hospice of thuis. Daarnaast kunt u van 30 november tot 8 december 2015 een tentoonstelling van Proxima bezichtigen in het dorpshuis aan het Rijneiland 7 in Odijk.

Zeker in de laatste levensfase is goede zorg erg belangrijk.
Op wie kunnen mensen een beroep doen in de laatste maanden van hun leven? Hoe zorgen we ervoor dat zij in deze fase de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben? En dat zij kunnen sterven waar ze willen? Thuis, in hun eigen bed. In hun vertrouwde omgeving. Of op een plek die daar zo veel mogelijk op lijkt.

Vrijwilligers terminale zorg thuis
In dit werk komen we aan huis bij terminaal zieken in de gemeenten Houten, Bunnik, Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort, Lopik, Oudewater en Wijk bij Duurstede. Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken. Zou jij extra kwaliteit aan je leven willen geven en heb je tijd, naast je parttime baan, het ouderschap of je actieve bestaan als (net) gepensioneerde? Dan ben je op de voorlichtingsochtend op het juiste adres. Marion van Proxima praat graag met je over wat jij in dit mooie en belangrijke werk kunt betekenen. Voor meer informatie kun je terecht op 2 december in het Dorpshuis in Odijk.