Uitreiking NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

Proxima trots op keurmerk Goed Geregeld

 

Op zaterdag 14 oktober tijdens de open dag van de Proxima Hospice Nieuwegein kreeg Marjan Brokking, vrijwilliger bij Proxima het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld uitgereikt door Jaimy van der Veeken, adviseur Goed Geregeld bij MOvactor.

Proxima wil door dit keurmerk laten zien dat zij het vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk heeft georganiseerd. “Vrijwilligers weten dat ze binnen onze organisatie  kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten”, vertelt Ineke Aalderink, directeur.  Ook voor financiers, samenwerkingspartners en klanten is het zinvol te weten dat onze organisatie haar vrijwillige inzet goed heeft geregeld!

Het keurmerk is een landelijk keurmerk dat wordt toegekend aan vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan de door NOV gestelde kwaliteitscriteria.

Proxima Terminale Zorg Hospice & Thuis zet zich in met opgeleide vrijwilligers in voor mensen in de laatste levensfase. Dit doet zij in de hospice in Nieuwegein en bij mensen thuis in elf gemeenten in de Provincie Utrecht