Veilig, vertrouwd en rustig kunnen sterven. Zorg jij ervoor?

 

Veilig, vertrouwd en rustig kunnen sterven. Zorg jij ervoor?

 

Onze vrijwilligers verlenen zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Wij doen dat in de Hospice in Nieuwegein en bij mensen thuis. De vrijwilligers van Proxima Terminale Zorg Thuis zijn actief in de gemeenten Houten, Bunnik, Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort, Oudewater, Wijk bij Duurstede en Lopik.


Vrijwilligers zijn van levensbelang in de laatste levensfase. Iemand die er is. Om te zorgen, te waken, gerust te stellen, te helpen. Het mooiste, belangrijkste werk van de wereld. Kom jij het verschil maken in de laatste maanden van iemands leven?

 

Leef je in, kom zorgen

Onze vrijwilligers vormen het hart van Proxima Terminale Zorg. Zij verlenen zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Dat doen ze aan huis in de gemeenten Houten, Bunnik, Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort, Oudewater, Wijk bij Duurstede en Lopik. En als team in onze Hospice in Nieuwegein.

 

Onbetaalbaar belangrijk

Met jouw tijd en aandacht zorg je dat iemand rustig kan sterven. Thuis, in zijn vertrouwde omgeving. Of op een plek die daar zo veel mogelijk op lijkt. Je bezorgt hem of haar een goede laatste levensfase. En je bezorgt jezelf veel meer. Allereerst het gevoel dat je echt iets kunt doen voor een ander. Maar dat niet alleen. Je wordt een deel van iemands leven. Je leert z’n geschiedenis kennen. En deelt soms momenten samen die onbetaalbaar zijn.

 

Wie wij zoeken

Ben je evenwichtig en zelfstandig? Ben je niet bang om aan te pakken? Heb je kracht en energie, maar ook geduld? Ben je zorgzaam en respectvol en laat je de zieke en zijn familie in hun waarde? Heb je verlies in je eigen leven voldoende verwerkt? En heb je een aantal uur in de week over voor een ander? Dan ben jij degene die we zoeken!

 

Wat wij bieden

Zinvol, boeiend werk, waar geen speciale vooropleiding in de zorg voor nodig is. Wij zorgen voor een introductiecursus en thema-avonden, zodat je klaar bent voor dit mooie, maar ook zware werk. Natuurlijk bieden we goede begeleiding en we organiseren bijeenkomsten met collega-vrijwilligers.

 

Heb je belangstelling? Wil je meer weten? Heb je vragen?

Kijk voor meer informatie op www.proxima-terminalezorg.nl. Bellen mag natuurlijk ook, graag zelfs! We zijn bereikbaar op 030 - 605 08 20 of 030 - 600 00 17. Liever e-mailen? Dat kan via info@proxima-terminalezorg.nl.