Vriend van Proxima worden

Uw steun maakt het verschil. Met een jaarlijkse bijdrage van € 25,- of meer wordt u Vriend van Proxima Terminale Zorg. Met uw bijdrage houdt u het belangrijke werk van onze vrijwilligers gaande. Zonder uw bijdrage is de zorg aan huis en in de Hospice simpelweg niet mogelijk. Binnen in deze folder leest u hoe u Vriend van Proxima wordt.

Elke bijdrage is welkom
Wilt u helpen, maar bent u niet in de positie om Vriend van onze Stichting te worden? Ook een eenmalige donatie wordt enorm op prijs gesteld. Op onze Vrienden van Proxima pagina ziet u hoe u kunt doneren. Ook staan onze coördinatoren u graag telefonisch te woord.

Wilt u meer weten?
Wij geven u graag meer informatie over het belangrijke werk van onze vrijwilligers. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze coördinatoren. Voor zorg thuis doet u dat via tel. 030 - 600 00 17, voor informatie over de Hospice kunt u terecht op tel. 030 - 605 08 20. E-mailen kan via info@proxima-terminalezorg.nl. 

Vijf goede redenen om Vriend te worden
Dankzij de structurele bijdrage van de Vrienden van Stichting Proxima Terminale Zorg is het mogelijk dit mooie, belangrijke werk te kunnen voortzetten. Met uw jaarlijkse donatie maakt u het mogelijk dat mensen in de laatste maanden van hun leven verzekerd zijn – en blijven – van aandacht en zorg.

  • Uw bijdrage wordt gebruikt voor de scholing van vrijwilligers. Dankzij Stichting Vrienden Proxima Terminale Zorg kunnen wij deze mensen intensief opleiden, coachen en bijstaan, zodat hun deskundigheid continu op peil blijft en ze hun zorgtaak goed kunnen uitvoeren. Met liefde én met kennis van zaken.
  • Dankzij uw geld kunnen we Proxima een vaste financiële basis bieden in tijden van wijziging van subsidies en/of gemeentelijke bijdragen. Hierdoor worden de mensen die onze zorg nodig hebben, nooit de dupe van financiële perikelen.
  • Uw bijdrage en steun helpen ons bekendheid te geven aan ons werk en nieuwe vrijwilligers te werven.
  • Extra geld geeft ruimte voor meer aandacht. Hierdoor is er net iets meer tijd voor een praatje en een luisterend oor. En kan er altijd rekening gehouden worden om iemands laatste, kleine wens in vervulling te brengen.
  • Ook hardwerkende vrijwilligers hebben soms pauze nodig. Uw bijdrage zorgt ervoor dat we hen eens per jaar kunnen trakteren op een uitje. Zo doen zij energie op om er met hart en ziel te zijn voor de gasten in onze Hospice en als steun en toeverlaat bij mensen thuis.